Hírek

2005.03.04. 09:11

Mindössze két kocsi állhatna a Délinél

Lázin M. A.

[caption id="" align="alignleft" width="320"] Tegnap öt sofőr úgy vélte, rá nem vonatkozik a behajtani tilos tábla
[/caption]Mint korábban többször beszámoltunk róla, a Déli pályaudvar előtti aluljárót, az úgynevezett kerengőt parkolónak használják az autósok. A főpolgármesteri hivatalnál érdeklődve megtudtuk, ez teljesen szabálytalan.

Annak idején Pásti Imrét, a közlekedési ügyosztály forgalomtechnikai alosztályvezetőjét kérdeztük az ügyről. A szakember akkor elmondta, korábban még senki sem kereste meg őket ezzel a problémával. Pásti megígérte, hogy intézkedik. A hivatalban először január végét, majd március elsejét jelölték meg a kitiltás határnapjául. Mivel az utóbbi dátumon is túlvagyunk, utána érdeklődtünk, miként áll az ügy.

– Eddig két behajtási engedélyt adtunk ki – tudtuk meg a hivatal sajtóosztályán. A vállalkozók kocsijaikkal naponta kétszer két órában, reggel és este húsz-húsz percet tölthetnének lenn. Mivel három napja tábla tiltja a lehajtást, a szabálytalankodók pénzbírságra számíthatnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!