Hírek

2005.03.23. 00:00

Magyar fiút választott

Mint lapunkban megírtuk, egybe akar kelni Wolfgang Mleczkowski német szabad demokrata (FDP) képviselő egy magyar fiúval. A 61 éves homoszexuális politikus Parkinson-kórban szenved, és nincs teljesen tudatában cselekedeteinek – értesültünk a német fővárosból.

BAMA

A 23 esztendős, eredeti foglalkozását tekintve kőfaragó Kis Krisztiánt (akinek a keresztnevét tévesen Ferencnek írtuk) a Berlin Zoo pályaudvar közelében ismerte meg. A fiatalember azt gondolhatja, szerencse érte. Mleczkowski azonban nem gazdag, még ha drága órát vett is nemrég „szerelmének”.

Krisztián beköltözött a férfi lakásába, tehát nem kell az utcán várnia alkalmi partnerekre. „Vőlegénye” pedig olyannyira komolyan gondolja az április végére kitűzött házasságot, hogy „háztűznézőbe” még Budapestre is elutaztak. A találkozó a szülőkkel azonban botrányba fulladt.

Kis Krisztián, aki alig egy-két szót beszél németül, azt sem tudja, hogy berlini tartózkodását az uniós csatlakozás után nem kell házassággal törvényesítenie. Ha pedig kiderül, hogy Mleczkowski-nak elfogyott a pénze, könnyen gyilkosságba torkollhat a furcsa románc.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!