Hírek

2005.03.17. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Budaörs Nyílt napok
Az iskolaválasztás megkönnyítését azzal segítik a város iskolái, hogy betekintést engednek munkájukba. A szülők és a gyerekek ma a Bleyer Jakab Német Nemzetiségi Általános Iskola, illetve ma és holnap az Esze Tamás Utcai Általános Iskola várja az érdeklő-dőket. (vs)
 
Cegléd Takarékoskodás
A költségvetésből a szociális ágazatnak ebben az évben 60 millió forinttal kevesebb jut. A képviselőknek rendeleteket kell módosítaniuk. A családi támogatások azonban a megnövelt kormányzati források eredményeként bővültek. (vs)

Diósd Jótékonysági hangverseny
A római katolikus templomban március 22-én 18 órakor a délkelet-ázsiai szökőár árvái és a magyarországi szegények segítéséért hangversenyt tartanak. Fővédnök: Mádl Dalma. Közreműködik többek között a Diósdi Női Kar és az Érdi Kamarazenekar. (vs)

Gödöllő Gyógyszertári ügyelet
A város területén március 21-ig az Egyetem téri Egyetem patika látja el a gyógyszertári ügyeletet. (vs)

Isaszeg Egészségnap
Március 19-én a Dózsa György Művelődési Központban 9–18 óra között egészségnapot és véradást rendeznek. A szűrővizsgálatok és előadások mellett lesz masszázs, tanácsadás és termékbemutató is. (vs)

Monor Népszavazás
A képviselő-testület a Monorierdőért Egyesület kezdeményezésére április harmadikára népszavazást írt ki Monorierdő településrész leválása és új község alakításának ügyében. Az alábbi kérdés található majd a szavazólapokon: „Akarja-e, hogy Monor várostól leváljon, és Monorierdő néven önálló községként működjön a település?” (vs)

Nagymaros Egylet alakul
A városfejlesztési program beindításának keretében találkoztak az önkormányzat vezetői a nagymarosi civil szervezetek, alapítványok képviselőivel és a helyi vállalkozókkal. Az öszszejövetelen elhatározták, hogy megalakítják a Nagymaros Turizmus Egyletet. Az elhangzottak szerint főként a vízi turizmus bővítése érdekében tevékenykednek majd. (vs)

Piliscsaba Koncert
A művészeti iskola tanárai március 18-án 18 órakor a Stephaneumban koncertet adnak. A jegyek árából befolyt összeget egy zongora vásárlására fordítják. (vs)

Zsámbék Ügyelet
A hétvégi központi orvosi ügyelet már péntek délután 17 órától a rászorulók rendelkezésére áll. Az ügyelet a Petőfi Sándor u. 110.-ben, a mentőállomás épületében működik. Telefonszám: 23/342-035. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!