Hírek

2005.03.19. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Cegléd Véradás

A helyi Vöröskereszt véradást szervez
március 22-én délután 12.30 – 17.00 óra között. A jelentkezőket a Kossuth Művelődési Központban (Cegléd, Kossuth tér 5/A) várják. (vs)

Csobánka Nyitva a könyvtár

Március 1-től ismét használhatja az olvasóközönség a községi könyvtárat. A régi falépcső helyett új készült, s a Nyugdíjas Klub tagjai leporolták a könyveket. Az olvasók kedden, csütörtökön és szombaton 14–19 óra között kölcsönözhetik ki a könyveket. (vs)
 
Gödöllő Pályázat

A város önkormányzata pályázatot hirdetett a város közéleti, kulturális egyesületei, civil szervezetei támogatására. A pályázati adatlap a polgármesteri hivatal lakosságszolgálati irodáján szerezhető be. A pályázatokat április 5-ig kell eljuttatni a közoktatási, művelődési és sportirodára. (vs)
 
Majosháza Kitakarítottak

A falu lakossága a polgárőrség felhívására elvégezte a falu kitakarítását. Összesen negyvenen indultak el a zsákokkal a kezükben. Nemcsak a faluban, hanem az 51-es úthoz vezető bekötőút széléről is összeszedték az eldobált hulladékot. (vs)

Piliscsaba Koncert

A művészeti iskola tanárai március 18-án a Stephaneumban adtak koncertet. A jegyek árából befolyt összeget egy zongora vásárlására fordítják. (vs)

Ráckeve Ülés

A város képviselő-testülete tegnap tartotta márciusi ülését. A napirenden szerepelt többek között a Szivárvány Óvoda vezetői állására kiírandó pályázat és az agrár vállalkozókkal való együttműködés, különös tekintettel az uniós támogatások elnyerése érdekében. (vs)

Törökbálint Termet keres

A művelődési ház felújítása miatt keresik a testületi ülések megfelelő helyszínét. A március 10-ei ülést a Zimándy Iskola dísztermében tartották meg. Az április 7-ei ülés helyszínéül a Nyitnikék Óvoda továbbképző termét és tornaszobáját jelölték ki. (vs)

Vác Levéltár

Az ezen a héten megtartott képviselő-testületi ülésen szerepelt a levéltár igazgatójának kinevezése, a lakásrendelet módosítása. A testület tájékozódott a város közparkjainak, játszótereinek állapotáról. Jóváhagyták az idei két ifjúsági csereprogramot, és elindították az oktatási központban létesülő műfüves pálya közbeszerzési eljárását is. (vs)

Veresegyház Családi nap

A Művelődési Ház klubtermében március 20-án, 14 órától csináld magad kézműves foglalkozásokkal várják az érdeklődőket. Az alapanyagok a helyszínen megvásárolhatók. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!