Hírek

2005.03.21. 00:00

Keresztül Pest Megyén

BAMA

Csobánka Nyilvánosan
A község önkormányzatának képviselő-testülete soron következő nyilvános ülését március 24-én 17.30-tól tartja a közösségi házban. (vs)

Szada Választott a testület
A Székely Bertalan út rendbetétele és a csapadékvíz elvezetéséhez szükséges műszaki tervek kidolgozására három árajánlat érkezett az önkormányzathoz. Szakmailag valamennyit megfelelőnek tartotta a képviselő-testület, így a legkevesebb kiadást igénylőt választották ki. (vs)

Törökbálint Húsvéti készülődés
Március 24-én és 25-én reggel 9 órától tavaszi tábor lesz a művelődési házban. Húsvéti díszeket, ajándékokat készíthetnek, mondókákat, játékokat eleveníthetnek fel az érdeklődők. Nem utolsósorban tojásfestési technikákat leshetnek el Szinkulics Ágnestől. (vs)

Pilisvörösvár GYERMEKRAJZ
A közösségi ház József Attila születésének 100. évfordulója alkalmából gyermekrajzpályázatot hirdet. A költő egy versének illusztrációját kell A/4-es rajzlap, szabadon választott technikával elkészíteni. Felső korhatár: tizen-négy év. Beadási határidő: 2005. március 31. A pályaművekből április 11-én kiállítás nyílik. (vs)

Hévízgyörk Új óvoda
A község önkormányzata, a Közalapítvány a Hévízgyörki Óvodás Gyermekekért és a Napközi Otthonos Óvoda március 24-én 11 órakor rendezi meg az új 100 férőhelyes intézmény ünnepélyes átadását. A nemzetiszínű szalagot Szabó Imre, Pest Megye Közgyűlésének elnöke vágja át. (vs)

Érd Elfogadott ajánlat
Alacsonyabb árakat tartalmazó ajánlattáal állt elő a Szippant- Hat Konzorcium. A szennyvízszippantás érvényes köbméterenkénti díja eszerint a város csatornázott területein 1980 forint, a csatornázatlan városrészeken 1875 forint. A kötelező közszolgáltatásra Érden a Szippant-Hat Konzorciumba tömörült vállalkozók jogosultak, a lakossági megrendelők kizárólag az ő szolgáltatásaikat vehetik igénybe. (vs)

Isaszeg Közgyűlés
A Mozgássérültek Önálló Egyesülete március 31-én, csütörtökön 10 órakor az isaszegi Dózsa György Művelődési Otthonban tartja közgyűlését. Többek között elhangzik olyan előadás is, amely a településen élő mozgássérült emberek és más fogyatékossággal élők érdekét szolgálja. (vs)

Szob Talajterhelés
A város képviselő-testülete úgy döntött, hogy valamennyi lakót mentesíti 2005. június 30-ig a díjfizetés alól. A második félévben már fizetniük kell azoknak, akik még nem kötöttek rá a csatornahálózatra. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!