Hírek

2005.03.29. 07:03

Keresztül Pest megyén

BAMA

Aszód Eladják A város képviselő-testülete ismét foglalkozott a Petőfi utca 8. szám alatti ingatlan ügyével. Az épületre a Petőfi Múzeum végül is nem tart igényt. A testület ezért úgy döntött értékesíti az ingatlant, amelyért, ha sikerül eladni, több mint tizenkétmillió forintot remélnek. (vs)

Albertirsa Megvan a tervező A Tessedik Sámuel Általános Iskola központi épületének felújításához szükséges kiviteli tervek elkészítésével a Horizont 4 Kft.-t bízza meg a város. A beruházás-lebonyolítói feladatok ellátására egyszerű közbeszerzési eljárást írnak ki. Ennek eredménye után építkezhetnek. (vs)

Budaörs Vízelvezetés A jó idő beköszöntével kezdődnek a szabadban végzendő munkák. Ennek keretében kerül sor a Nefelejcs utcai temető vízelvezetésének a rendezésére is. A munka várhatóan nem fogja érinteni az utca forgalmát, útbontásra előreláthatóan nem lesz szükség. (vs)

Göd Csökkent a hiány A város képviselő-testülete elé terjesztett költségvetés kétszázmilliós hiányt tartalmazott. Több órás tanácskozás után, a benyújtott és elfogadott módosító javaslatok eredményeként sikerült ebből lefaragni. A testület végül 95 millió forintos hiánnyal fogadta el a költségvetést. (vs)

Isaszeg Ruhaakció A nagycsaládosok helyi egyesülete legközelebb április 9-én rendez ruhaakciót. Az eseményt új helyszínen, a Rákóczi utcai volt gyermekorvosi rendelőben tartják meg. Várják az érdeklődőket. (vs)

Kismaros Takarítónap A Tisztítsuk meg környezetünket! nevű akció Kismaroson április 2-án, reggel 9 órakor kezdődik az Óhegyi úton, a vasúti kereszteződés mögötti területen. Konténereket az önkormányzat biztosít, azonban kérik, hogy aki tud magával vinni erős műanyag zacskót, zsákot, az lehetősége szerint ezt tegye meg. Az akciós nap fő célja a Szőlő-árok és teljes környezetének megtisztítása. (vs)

Piliscsaba Helyi védelem Az önkormányzat várja a civil szervezetek és a lakosság véleményét, javaslatait, hogy mi mindent soroljanak a megőrzendő, védelemre érdemes természeti értékek közé. Nagy valószínűséggel a Ferenc-forrás és környéke, és az eliszaposodó félben lévő Iluska-forrás is védelmet élvez majd. (vs)

Vác Virágok Idén is meghirdették a Virágos Vác Városszépítő versenyt, melyre három kategóriában lehet nevezni. Kertes házak, lakóközösségek és intézmények jelentkezését várják. Az elsőséget társadalmi zsűri dönti el. A versenyre április 8-án 12 óráig lehet a jelentkezéseket leadni a Polgármesteri Hivatalban. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!