Hírek

2005.03.04. 00:00

Keresztül Magyarországon

BAMA

Szeged VÁLASZTÁS
Önkormányzati képviselőt választ vasárnap Szeged 21-es számú körzete. A Franciahögyet és az északi városrészt magában foglaló területen 2002 óta Havránné Mohácsi Ildikó volt a képviselő. (szpa)

Győr ESKÜVŐ
Fiatal, házasulandó párok jelentkezését várják a Győrben rendezendő nyári magyar menyegzőre. A Győri Nyár és a Nemzetközi Néptánc Fesztivál kísérőprogramjának időpontja: július 3. (szpa)

Kazincbarcika REND
Kiegyensúlyozottnak nevezte a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság munkáját a megyei főkapitány. „Nagyra értékelem a kapitány munkáját, aki rendet tart és követel munkatársaitól, és jó szakmai eredményt ért el a 2004-es esztendőben is” – mondta dr. Kökényesi Antal vezérőrnagy, a BAZ Megyei rendőrfőkapitány. (szpa)

Zalaegerszeg CSALÁDSEGÉLYEZÉS
Kamasz-felnőtt mediációs programra nyert félmillió forintot a minisztériumtól a Zalaegerszegi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat. Három hét múlva indulnak a foglalkozások. (szpa)

Kaposvár ISKOLAI ÉTKEZÉS
Az iskolai büfékben szinte csak káros élelmiszerek kaphatóak. A tervek szerint a működési engedély feltétele lenne az egészséges áruválaszték. A Toldi iskola büféjében „első szóra” kicserélték a kínálat egy részét. (szpa)

Balatonalmádi ISKOLA
Hasznosítanák az iskolát. A város idén látványosan fejlődhetne, amennyiben pályázataikat elfogadnák. A képviselő-testület ülésén döntöttek a költségvetésről: a város egymilliárd 839 millióval gazdálkodik. (szpa)

Tatabánya HITEL
A tatabányai önkormányzat 17,6 milliárd forinttal gazdálkodhat az idén. A költségvetési egyensúly megteremtéséhez 2,29 milliárd hitelt kell felvennie a városnak. (szpa)

Szombathely USZODA
Márciusban drágulnak a fedett uszoda árai, keddtől pedig új beléptetőrendszer szabályozza a medencetérbe való bejutást. A fürdőzők ezentúl jegy helyett egy beprogramozott műanyag karórát kapnak. (szpa)

Nyíregyháza KÁTYÚZÁS
Az úthibák csaknem 25%-át már sikerült kijavítani a városban. A Városüzemeltetési Kht.-nek, de idén egy pályázati támogatásnak köszönhetően is húsz–harminc utca burkolata újulhat meg. (szpa)

Békéscsaba ÚJ IGAZGATÓ
Nadabán János megnyerte a nyílt pályázatot. Március elsejétől határozatlan időre ő töltheti be az új zöldhatóság, a Körös-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség igazgatói posztját. (szpa)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!