Hírek

2005.03.02. 00:00

Hűséges olvasónk a legújabb nyertes

Nagy V. Zs.

[caption id="" align="alignleft" width="640"] Kis Ferenc a százezerforintos nyereményünk gazdája barátai előtt is sapkával szokott megjelenni
[/caption]Egy csésze kávé és a Reggel. Így kezdi a napot általában Kis Ferenc (58). A vidám, energikus úriember nyerte lapunk százezer forintját február utolsó keddjén.
– Magyarországon a polgárok hány százaléka vallásos? – erre a kérdésre kellett válaszolnia Ferencnek, akit a Reggel munkatársa telefonon keresett meg. Az újság harmadik oldalán állt a helyes válasz: a lakók 73 százaléka vallásos, de ennél sokkal kevesebben járunk templomba. A hívás épp az egyik közeli barátjával való beszélgetés közben érte.
Törölközőt, papucsot, telefont és hordozható rádiót is szerzett eddig különböző játékokon. Eddigi legnagyobb nyereményét vehette át szerkesztőségünkben. Húsvét előtt jól jön a nem várt bevétel – mondja mosolyogva. Családjára és a lakással kapcsolatos kiadásokra fordítja az összeget.

Kis Ferenc népművelő nyugdíjas

Született: 1947. augusztus 6. Szilágysomlyó (Erdély)

Lakhely: Budapest, Újpest

Családi állapota: elvált

Gyerekek száma: egy fiú

(26 éves)

Érdeklődési kör: sport, filmek, színház, kirándulás

Csillagjegy: Oroszlán

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!