Hírek

2005.03.09. 08:23

HÍRsáv

BAMA

Tábor és hírverő Hódmezővásárhelyen
Vízilabda - Vasárnap este a szegedi, a szentesi és a vásárhelyi pólósok alkotta Csongrád megyei válogatott ellen játszik hírverő, sportág-népszerűsítő mérkőzést Hódmezővásárhelyen az olimpiai bajnok válogatott.

Hóhér is fellép a tapolcai gálán
Ökölvívás - A március 19-i tapolcai gálán a középsúlyú Nagy „Hóhér” József (8 mérkőzés, 8 győzelem), az IBF nemzetközi bajnoka az angol Dean Walker  ellen lép szorítóba.

A világbajnok Medina vár Csonttörőre
Ökölvívás - A Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) azt szeretné, ha Nagy „Csonttörő” János, a korábbi világbajnok mexikói Manuel Medinával mérkőzne meg a szervezet hivatalos nagypehelysúlyú kihívói státusáért. Rácz Félix menedzser Magyarországra kívánja hozni a 33 éves sztárbunyós elleni meccset. A találkozó nyertese ringbe léphetne az ausztrál Robbie Pedent ellen.

Három magyar a kaliforniai versenyen
Tenisz - Czink Melinda (132. a világranglistán) bejutott a selejtező második fordulójába a 2,1 millió dollár összdíjazású Indian Wells-i tornán. A kaliforniai viadal főtáblájának nyitófordulójában Mandula Petra (100.) a francia Loit (50.), míg Kapros Anikó (166.) az olasz Garbin (64.) ellen játszik.

Tanárok tiltakoznak a trágár focisták ellen
Labdarúgás - Az angliai iskolaigazgatók szövetsége éjszakai adásba helyezné a káromkodó focistákkal készült beszélgetős tévéműsorokat. Wayne Rooney, a Manchester United a tizenévesek között különösen népszerű csatára nemrégiben több millió néző előtt egy percen belül tíz sértő szót vágott egy játékvezető fejéhez.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!