Hírek

2005.03.10. 06:47

Ha nem kapnak addig fizetést, elmarad a szombati mérkőzés

Nem mondható rózsásnak a Fehérvár FC labdarúgóinak hangulata. Négy hónapja nem kaptak fizetést, a távozók miatt meggyengült a csapat, a jövő bizonytalan. Az előzmények ismertek. A klub vezetése az általa megadott határidőig nem fizetett. A játékosok többsége panasszal fordult a ligához, a fegyelmi bizottság igazat adott nekik.

Lázár L.

Szerződést szegett a klub, ezért ingyen és szabadon távozhatott Kriston Attila, Horváth Ferenc, Tóth Balázs, Vincze Zoltán, Szabó Tibor, Csordás Csaba és Szalai Tamás.

Szintén szabaddá vált, de még nem döntötte el, hogy megy-e vagy marad Magasföldi József, Horváth Gábor és Nagy Dániel.

A Fehérvár FC gondjait tetézi, hogy a FIFA döntése értelmében a héten az MLL három bajnoki pontot levont a csapattól, mert Predrag Gajicsnak nem fizették ki, ami járt neki. Ráadásul, akik maradtak azt fontolgatják, nem állnak ki szombaton az Újpest elleni bajnokira, ha a héten sem kapnak pénzt.

– Nagyon remélem, hogy a sztrájkra nem kerül sor, mert a városi önkormányzat megszavazott 86 millió forint támogatást erre az évre – nyilatkozta Csucsánszky Zoltán, a Fehérvár FC technikai vezetője. – Még nem tudni pontosan, hogy milyen részletekben érkezik a pénz, de várhatóan a napokban törleszthetünk valamennyit az adósságunkból.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!