Hírek

2005.03.10. 06:46

Eto’o: undorító a Chelsea

Sokáig fogják emlegetni a Chelsea–Barcelona Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő-visszavágót. A két csapat szenzációs meccset vívott egymással.

Szabó Tamás

Az angolok 20 perc alatt 3-0-ra vezettek, ám Ronaldinho még az első félidőben két gólt szerzett. Végül ez is kevés volt a katalánoknak, ugyanis a második félidőben Terry továbbfejelte a Chelsea-t.

A lefújás után a klasszis futballt értelmetlen utójáték váltotta föl. – Az egész Chelsea, az edzőjükkel együtt, úgy ahogy van, undorító. A sok pénzzel, a sok játékossal együtt ez minden, csak nem futball – panaszolta  Samuel Eto’o. A mérkőzés játékvezetőjét is megvádolta.

– Collina a legjobb bíró? Szerintem a legrosszabb. Végig a Chelsea-t segítette. Nem adott tizenegyest, amikor engem buktattak, majd Terry fejes gólja előtt nem vette észre, hogy akadályozzák a kapusunkat.
A Barca edzője, Frank Rijkaard a biztonsági emberekkel dulakodott.

– Egy kudarc után mindig csalódott az ember – mondta Rijkaard. – Minden összecsapáson történik valami, ami az egyik vagy másik félnek nem tetszik.

A Chelsea mestere, José Mourinho jobban örült, mint amikor tavaly a Bajnokok Ligája döntőjében nyert az FC Portóval. – Ez egy olyan meccs volt, amelyen nem tudhattuk, mi lesz a végén. Tavaly a döntőben a Monaco ellen végig tudtam, hogy nyerünk. Most nem, ezért vagyok boldogabb, mint akkor.

BL-nyolcaddöntő

Chelsea–Barcelona 4-2

(össz: 5-4), Milan–Manchester United 1-0 (2-0), Lyon–Werder Bremen 7-2 (10-2). Az Inter–

Porto mérkőzést kedden játsszák. A szerdai találkozók lapzártánk után értek véget.

(össz: 5-4), Milan–Manchester United 1-0 (2-0), Lyon–Werder Bremen 7-2 (10-2). Az Inter–

Porto mérkőzést kedden játsszák. A szerdai találkozók lapzártánk után értek véget. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!