Hírek

2005.03.25. 00:00

Éjszakai autós üldözés Budapesten

Szemán L.

A XXII. kerülettől a IX. kerületig üldöztek a rendőrök szerdán éjszaka egy Ladával menekülő rablót és társát. A XXII. kerületi járőrnek tűnt fel az autó, amelyről a rendszáma alapján megállapították, hogy lopott. Igazoltatni akarták a Ladában ülő két férfit, ám a sofőr nem állt meg, sőt gyorsítani kezdett. Az egyenruhások autójukkal üldözni kezdték a menekülőket. Az üldözésbe más járőrök is bekapcsolódtak. Újbudán, a Budafoki út–Hauszmann Alajos utca kereszteződésében a Lada felszorította az egyik rendőrautót a sávelválasztó betonszigetre. A rendőrautó megpördülve egy villanyoszlopnak ütközött. A benne ülő egyik rendőr többszörös csonttöréssel, társa könnyű sérülésekkel került kórházba. A Lada végül a Nagyvárad térnél villanyoszlopnak ütközött.
A rendőrök elfogták az autót vezető ercsi G. Györgyöt (35) és utasát, a szintén ercsi N. Richárdot (21). Mindkettejüket kórházba vitték könnyű sérülésekkel. Kiderült, hogy G. Györgyöt az érdi rendőrök rablás miatt körözték.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!