Hírek

2005.03.16. 06:57

Diósgyőrben játszik a Fradi

Három meccset várnak igazán ma a szurkolók az NBI 17. fordulójában. Az MTK az Újpestet fogadja, míg a Ferencváros Diósgyőrbe, a DVSC pedig Győrbe látogat.

Lázár Lajos

[caption id="" align="alignleft" width="219"] Marek Penksa (jobbról) és társai csak lesgólokat lőttek a Győr ellen, ma Diósgyőrben javíthatnak
[/caption]A mai mérkőzések közül kiemelkedik az MTK–Újpest találkozó.
A kék-fehérek ott vannak az élcsoport nyomában, míg az újpestiek – télen jelentősen megerősödve – a bajnoki cím várományosai. Az őszi mérkőzésen a lilák nyertek 2-0-ra, és most is esélyesebb az Újpest. A vendégek mellett szól a jobb játékosanyag, a sikeres rajt és az is, hogy az MTK-nak ez lesz tavasszal az első meccse.
A fővárosban lesz még egy összecsapás, a mozambiki játékosokkal megerősödött Honvéd a Pécs együttesét fogadja a Bozsik-stadionban. A tavaszi nyitány a pécsieknek sikerült jobban, de a Honvéd a veresége ellenére sokáig jól tartotta magát Debrecenben. A hazai pálya a kispestiek esélyét növeli. A Vasas Nyíregyházán lép pályára.

Hét közben is nagyon várják a Fradit Miskolcon

Diósgyőrben nem örültek, amikor kiderült, hogy a Ferencváros elleni mérkőzésük szerdán lesz. Ennek ellenére most is telt házra számítanak. Az érdeklődés elsősorban a Fradinak szól, de a házigazdák pápai győzelme is vonzza a szurkolókat. A Diósgyőr edzője, Gálhidi György szerint, mikor győzzék le a Fradit, ha nem most. Elvégre ők idegenben nyertek, míg a Ferencváros az Üllői úton botlott. László Csaba úgy véli, ha a Fradi bajnok akar lenni, így nem hibázhat Diósgyőrben.

A 17. forduló párosítása:

Nyíregyháza–Vasas 15.00

Honvéd–Pécs 18.00

Győr–DVSC 18.00

Fehérvár–Lombard 18.00

MTK–Újpest 18.00

Kaposvár–Sopron 18.00

ZTE–Békéscsaba 18.00

DVTK–FTC (Sport2) 18.00

Honvéd–Pécs 18.00

Győr–DVSC 18.00

Fehérvár–Lombard 18.00

MTK–Újpest 18.00

Kaposvár–Sopron 18.00

ZTE–Békéscsaba 18.00

DVTK–FTC (Sport2) 18.00 Marek Penksa (jobbról) és társai csak lesgólokat lőttek a Győr ellen, ma Diósgyőrben javíthatnak -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!