Hírek

2005.03.17. 09:38

Ágyneműtartóba rejtették az agyonvert kínai férfit

Sz. L.

Hazatérő honfitársa találta meg tegnap hajnalban annak a kínai fiatalembernek a holttestét, akit napokkal korábban ölhettek meg.

Több kínai állampolgár együtt bérel lakást a VI. kerületi Teréz körút 25. számú házban. Egyikük szerdán hajnalban fél négy tájban tért haza. Émelyítő szag ütötte meg az orrát. Keresni kezdte a bűz okát, és így bukkant lakótársa holttestére az egyik szobában, az ágyneműtartóban. A BRFK helyszínelői szerint a holttest már napok óta ott lehetett, a kínait néhány nappal ezelőtt agyonverték. A nyomozók tegnap megkezdték a lakótársak elszámoltatását és az áldozat kapcsolatrendszerének feltérképezését. A nyomozást nehezíti, hogy a lakótársak egy szót sem tudnak magyarul, és valamennyien más dialektusban beszélik a kínait. Az áldozat az eddigi adatok szerint a józsefvárosi piachoz köthető, így elképzelhető, hogy üzleti vita folytán ölték meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!