Hírek

2005.03.30. 07:20

A kőkemény zene a mindene

Parcsami G.

Már túl vagyok a Színház- és Filmművészeti Egyetem felvé- teli vizsgájának első fordulóján – mondja Havasi Hajnalka. – Most minden szabadidőmet arra fordítom, hogy a lehető legjobban felkészüljek az áprilisi próbatételre. Ha felvesznek, én leszek a világ legboldogabb embere. A színművészetin kívül jelentkeztem a Kaposvári Egyetem Művészeti Főiskolai Karára is.
Hajnalka fiatal kora ellenére már kisebb-nagyobb szerepeket játszik a Vidám Színpadon. Ma este a Sok hűhó semmiért című Shakespeare-darabban udvarhölgyet alakít. – Nagyszerű a szereposztása – avat be. – Olyan kollégákkal lehetek egy színpadon, mint Bede Fazekas Annamária, Gáti Oszkár és Verebély Iván. Soha nem felejtem el, amikor a darab táncos részét próbáltuk. Anynyit még életemben nem nevettem, mint akkor. Fejünkön az álarc ide-oda csúszkált, ezért állandóan hol egymás lábára, hol ruhájára léptünk.
A szentesi születésű lánynak a szülei azt tanácsolták, mielőtt színészetre adná a fejét, végezzen el valamilyen más egyetemet vagy főiskolát. – Engedve a szülői nyomásnak, fel is vettek az Eötvös Loránd Tudományegyetem magyar szakára – meséli. – Két hónap után otthagytam. Úgy érzem, én a színházi világban találom meg leginkább önmagam. A színművészet az a pálya, ahol soha nem lehet leállni, állandóan pörögni kell.
Hajnalka szabadidejében legszívesebben sci fi-ket olvas. – Szeretek álmodozni távoli világokról és az ottani emberekről – árulja el. – Az olvasáson kívül a heavy metal a mindenem. Szentesen még egy zenekarunk is volt, amiben én voltam az énekes. Sajnos elég hamar feloszlott a csapat. 

Havasi Hajnalka

Szentes, 1985. április 4.

2003: Horváth Mihály Gimná- zium,drámatagozat

2003–: Vidám Színpad

2004–: Keleti István Művészeti Iskola

Film: Egyetleneim, Kisutazás

2003: Horváth Mihály Gimná- zium,drámatagozat

2003–: Vidám Színpad

2004–: Keleti István Művészeti Iskola

Film: Egyetleneim, Kisutazás -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!