Hírek

2005.02.26. 06:44

Webber nélkül nem igazán ment

Szabó T.

A Sacramento Kings megérezte  a Philadelphiába került Chris Webber hiányát az NBA legutóbbi játéknapján. A gárda Dallasban vendégeskedett és hiába tartotta jól magát, az utolsó negyedre elfogyott az ereje. A hazaiak  a záró menetben 40 pontot dobtak, s ezzel eldöntötték a meccset. A Mavericksnél főképp Dirk Nowitzki volt elemében, 34 pontot szerzett, a texasi gárda végül 122-113-ra győzött. Webber még nem lépett pályára új együttesében, talán éppen ő kellett volna ahhoz, hogy 76ers meglepetést okozzon New Yorkban. Allen Iverson egymaga kevésnek bizonyult, 29 pontot szerzett, ám csapata 113-101-ra kikapott a Knicks otthonában. A New York legjobbja Tim Thomas volt, aki 27 pontot jegyzett. Webberrel legközelebb már erősebb lehet a Philly.
A nap harmadik mérkőzésén a Los Angeles Clippers megszakította a nyolc mérkőzésből álló vereségsorozatát,  mind a nyolc találkozót idegenben játszotta.  A kaliforniai banda áldozata  a Minnesota volt, amely hiába tartotta a lépést a hazai csapattal, egyszer sem tudott előnybe kerülni. A Clippers 92-86-ra nyert, a hazaiak nyerőemberének 24 ponttal Elton Brand bizonyult.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!