Hírek

2005.02.02. 00:00

Visszautasította a vádat a zuglói szocialista elnök

Nagy V. Zs.

Az elmúlt héten a kerületeket bemutató sorozatunk részeként megjelent a Zuglóról szóló összeállítás. Szücs István önkormányzati képviselő, az MSZP helyi szervezetének elnöke, a Zuglói Vagyonkezelő Rt. Kirendeltség-vezetője kifogásolta a polgármester nyilatkozatát. Szerinte Rátonyi Gábor a vele készült interjúban valótlanságokat állított, és lejárató módon nyilatkozott a kerület irányítása alatt álló vagyonkezelő társaságról.

– Az önkormányzati tulajdonban lévő lakóépületek kezelése a lakástörvény értelmében kötelességünk. Erre a célra csaknem egymilliárd forintot költöttünk 2004-ben – mondta Szücs. Kitért arra is, hogy társaságuk megalakulása óta, az utóbbi kilenc év alatt soha nem könyvelt el veszteséget. Tavaly két nagy ingatlanfejlesztési terv kezdődött el, amelyek idén folytatódnak, s  bevételt hoznak. Rátonyi Gábor a múlt héten azt nyilatkozta, hogy a vagyonkezelő rt. „csak viszi a pénzt”. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!