Hírek

2005.02.24. 07:15

UEFA-kupa-forduló magyarokkal

Riskó M.

A magyar érdekeltségű klubok közül Szabics Imre csapata, a Stuttgart és Babos Gábor együttese, a Feyenoord is jó eséllyel várja a visszavágót.
Az első mérkőzések mind a tizenhat párban kiegyensúlyozott küzdelmet hoztak, két gólnál nagyobb előnyt egyetlen csapat sem szerzett. Szabicsék 0-0-s döntetlent játszottak Parmában, s ha ma legalább egy góllal legyőzik ellenfelüket, kvalifikálják magukat a tizenhat közé.  A Parma kiesésével nem maradna olasz gárda az UEFA-kupában. A Babos Gábort foglalkoztató Feyenoord ugyan 2-1-re kikapott a Sporting CP otthonában, de ez a hátrány hazai pályán,  a fanatikus szurkolók támogatásával simán ledolgozható. A továbbjutáshoz valószínűleg a sérülése után visszatérő  magyar kapus bravúrjaira is szüksége lesz a rotterdamiaknak.
Az Athletic Bilbao és az Austria Wien egymás elleni találkozóját a nagy havazás miatt nem tudták lejátszani a múlt héten, így az első összecsapásra vasárnap kerül sor.
Az UEFA-kupa fináléját május 18-án rendezik. Aki jegyet szeretne a döntőre, annak április 4-e és április 18-a között érdemes felkeresnie az uefa.com web-oldalt, ahol ebben az időszakban belépőket értékesítenek a lisszaboni mérkőzésre. Hétezerötszáz jegy már előre gazdára talált.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!