Hírek

2005.02.26. 00:00

Pomázra került az e heti százezer forint

Kiss G.

[caption id="" align="alignleft" width="250"] Wild Krisztián nem gondolta, hogy egyszer a szerencse rámosolyog
[/caption]Pomázi olvasónk nyerte a Reggel legújabb százezer forintját. Wild Krisztián (30) Pomázról küldte lapunkhoz sms-ét, mely meghozta szerencséjét.
– A munkahelyemen voltam, mikor felhívtak – meséli Krisztián. Az újság éppen előttem volt, ezért hamar feleltem a kérdésre. A feleségemmel egy helyen dolgozunk, így együtt örültünk a nyereménynek. Az öszszegből új házunk tervrajzait készíttetjük el. Krisztián kezdettől fogva vásárolja lapunkat.
Bevallja, először csak a nyereményjáték miatt vette meg az újságot, ám hamar megkedvelte. – A korábbi játékra is jelentkeztem – mondja –, a sikertelenség azonban nem szegte kedvem. Vártam az új lehetőségre, ami végül bejött.
Krisztián egész családja szívesen olvassa a Reggelt. Mindenki talál érdeklődésének megfelelő cikket. – Szeretem, mert az írások színesek, és terjedelmük sem haladja meg az olvashatóság határát.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!