Hírek

2005.02.05. 09:43

Politikusok – Magánügyek

BAMA

Zatykó János a meleg tengerpartot kedveli
Zatykó János (57) szocialista országgyűlési képviselő, Komárom polgármestere kizárólag meleg éghajlatú tengerparton nyaral. – Ehhez ragaszkodunk minden nyáron a feleségemmel. A meleg vizű fürdőket sem vetem meg, bár néhány évig nem jártam városunk gyönyörű gyógyfürdőjébe, mert sokan azt hitték, ott tartom a fogadóórámat. Ma már nem újdonság a jelenlétem, így sokat járok a fürdőbe, élvezem a gyógyvizet – mondta a honatya. (ko)

Lengyel László attól fél, váratlan kérdést kap
Lengyel László (54) szerint évente egyszer mindenkinek el kellene mennie a tengerre. A politológus a Fekete-tengeren járt először, 14 éves korában. Mostanában inkább az Adriára utazik. Rendszeres vendége a horvát tengerpartnak, tini lányával együtt. – Jó érzés úszkálni a tengerben, bár félek, hogy egyszer csak kibukkan egy fej a habokból és megkérdezi: „Lengyel úr, mi újság a magyar politikában?” – vallotta be Lengyel. (to)

A pécsi Körömi Attila albérletében fiatalodik
Körömi Attila (46) Baranya megyei független országgyűlési képviselő főiskolás lányával közös albérletben lakik Budapesten. Bár a honatya ritkán fut össze lánya barátaival, ezek az alkalmak különleges eseménynek számítanak. Azt tapasztalja, hogy a fiatalok sokkal nyitottabban, félelmek nélkül vélekednek a világról, mint
a negyvenesek. Körömi úgy véli, pár óra alatt többet tanul tőlük, mint néhány nap alatt a T. Házban. (ba)

A sarkadi Tóth Imre fogópálinkával indít
Tóth Imre (51) Gyula fideszes országgyűlési képviselője, Sarkad város polgármestere életében a disznóvágás ma is jelentős esemény. A földműves családból származó honatya 81 esztendős édesapjával legközelebb február 20-án áll ismét alkalmi „tanulónak” a böllér mellé. Természetesen a szokásos fogó-, szúró-, perzselő- és bontópálinka nem maradhat el, s a disznótoros étkek közül Tóth Imre kedvence a reggeli hagymás vér. (bé)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!