Hírek

2005.02.08. 05:46

Politikusok – Magánügyek

BAMA

Lezsák Botond már most igazi vasgyúró
Lezsák Sándor (55) Bács-Kiskun megye 3-as számú választókörzetének független országgyűlési képviselője két lánnyal és egy fiúval büszkélkedhet. Gabriellát karácsonykor jegyezték el, Anna és Levente már unokával is megajándékozta a honatyát. Leventéék Gyúrón élnek. Hogy a település neve teszi, vagy az egykor Bizánc kapuját betörő őssel való névazonosság – nem tudni. Tény, hogy a kis Lezsák Botond már most igazi vasgyúró. (bá)

A Vak Csibéket erősíti Móring József Attila
Móring József Attila (37), a Fidesz somogyi országgyűlési képviselője hetente kétszer a focilabdát rúgja. Somogyvár polgármestereként a helyi Vak Csibék csapatának a tagja, s a Csúf Kutyákkal játszanak. Rendszeresen részt vesznek amatőr meccseken, még Ausztriában is játszottak. A honatya a Koppány-kupa amatőr teremlabdarúgó-bajnokságon elért harmadik helyezésükre a legbüszkébb. A mérkőzésen az ő góljával győzött a csapat. (so)

Szabó Lajos lánya közgazdásznak tanul
Szabó Lajos (47) sárvári szocialista országgyűlési képviselő 22 éves lánya közgazdásznak tanul Budapesten. A honatya büszke rá, mert olyan eredménnyel zárta az előző évet, hogy féléves tandíjmentességet kapott. – A gyerek főiskolás korára lett éltanuló. Középiskolában sem voltak vele gondok, de nem volt ennyire szorgalmas – mesélte a politikus, aki azon is meglepődött, hogy lánya élénken érdeklődik a jogtudományok iránt. (kg)

Molnár László fiával együtt rúgja a bőrt
Molnár László (48), a szocialisták békéscsabai képviselője imádja a focit. Már tizenhét évesen bekerült a helyi lilák felnőttkeretébe. Az egykori beállós klubja az akkori területi – ma NB III-as – bajnokságban szereplő mezőtúri Honvéd Szabó Lajos SE volt. A honatya mostanában egy teremfocicsapatban fiával együtt rúgja a bőrt. – Néha szóvá is teszi a gyerek: apa, már nem vagy a régi, kissé lelassultál – mesélte a honatya. (kg)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!