Hírek

2005.02.22. 00:00

Politikusok – Magánügyek

BAMA

Tóth István lánya megyei hátúszóversenyt nyert
Tóth István (54) Ózd szocialista országgyűlési képviselője szeret sportolni, de a legnagyobb sportsikert a közelmúltban mégis kisebbik lánya érte el. A 17 éves Viktória a diákolimpia megyei hátúszásdöntőjét megnyerte, az országos versenyen pedig negyedik helyen végzett. A család örömét csak fokozta egy frissen érkezett jövevény, a kis berni pásztorkutya. Viktória a kutyasétáltatással így már a szárazföldön is erősíthet. (áz)

Korózs Lajos álruhában hajléktalanokat számlált

Korózs Lajos (46), az MSZP Heves megyei országgyűlési képviselője, az esélyegyenlőségi minisztérium politikai államtitkára néhány hete a budapesti hajléktalanszámláláskor álruhában járta a várost. Az Áron fedőnéven számláló politikus baseballsapkában és dzsekiben bandukolt az utcán. – Tizenöt hajléktalant számoltam meg a négy nap alatt – mondta a honatya, akinek segítségét fedőnevére kiállított emléklappal köszönték meg. (kg)

Gógl Árpád ezen a héten Írországot csodálja
Gógl Árpádot (65), a Fidesz székesfehérvári országgyűlési képviselőjét Írországban értük el. A héten a Mádl Ferenc államfő vezette küldöttség tagjaként a szigetországgal ismerkedik. – Nem tudok eléggé ámulni azon, mi lett ebből az egykor szegénységéről elhíresült országból. Mióta beléptek az unióba, a maguk javára fordították a lehetőségeket. Valami hasonlóra lenne szükség nálunk is – mondta a volt egészségügyi miniszter. (kf)

Lengyel Zoltán két hete a halál torkában járt
Lengyel Zoltán (44), a Fidesz sárbogárdi országgyűlési képviselője nyakmerevítőben végzi munkáját. Autója két hete a 63-as számú úton Sárbogárd és Cece között durrdefektet kapott. – A jobb első kerekem lyukadt ki. A padka megdobta a kocsit, egy pillanat alatt felborultam, és az út menti fának csapódtam. Hajszálnyira voltam a haláltól, de a gondviselésnek köszönhetően megúsztam a balesetet – mesélte a politikus. (kg)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!