Hírek

2005.02.26. 00:00

Politikusok-Magánügyek

BAMA

Steinerné Vasvári Éva  és a Hattyúk tava
Steinerné Vasvári Éva (53), Borsod megye fideszes országgyűlési képviselőjének édesanyja az idősek otthonában jegyet kapott a Hattyúk tavára. Együtt mentek a színházba, abban a reményben, hogy felejthetetlen estéjük lesz. – Valóban így esett. A szervezők ugyanis elfelejtették közölni, hogy nem a balettről van szó. A modern történet egy kocsmai csehóban játszódott, s nem az idősekhez szólt – panaszolta a képviselő asszony. (kf)

Farkas Flórián kecsegét is tesz a halászlébe
Farkas Flórián (47), a Fidesz országgyűlési képviselője, ha teheti, családjával Tiszaroff felé veszi útját. Ott élnek szülei és gyerekkori barátai. – A vidék olyan, mint egy ékszerdoboz. A Tisza varázsa egyre jobban megérint, régi emlékeket hív elő bennem. Olyan hallét sehol sem lehet enni, amilyet a parti nádas tisztásán barátaimmal készítek. Sokféle halból fő, még kecsege is kerül a lébe – mondja a Lungo Drom alapító elnöke. (kf)

Páva Zoltán szerint jó illatú az Izabella
Páva Zoltán (55), Komló polgármesterének, a város szocialista országgyűlési képviselőjének elege van a városi zajból. – Építettem egy összkomfortos pincét, két szobával Köblényben, a városunktól 22 kilométerre. Télen is lehet benne lakni. A 303 lelkes településen már sok jó barátom van. Az ott termő bor sem rossz, mégha némelyik tőke direkt termő Izabella-fürtöket is nevel. Illatos bor préselhető belőle – mondta a honatya. (kf)

Herbály Imre munkáját emléklappal ismerték el
Herbály Imre (58), Kunhegyes szocialista országgyűlési képviselője a Tisza-tó Térségi Fejlesztési Tanács alapító elnöke volt. A rotáció miatt azonban a napokban más került a helyére. – Négy megye 73 települését segíti ez a szervezet. Főleg az üdülőkörzet gondjait próbálja orvosolni. Igyekeztem segíteni az elnöki székből. Lehettek sikereim, ha a helyi vállalkozók saját készítésű emléklappal leptek meg – mondta a honatya. (kf)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!