Hírek

2005.02.15. 08:43

Pilisszentiván: kettős győzelem

Kovács K.

A Pilisszentiván nyerte szombaton a Dunakeszi Városi Sportcsarnokban megrendezett III. Errea Regionális Futball7vége Négy Megye Teremdöntőjét. Vígh Szilárd együttese így egy héttel a IV. Drenco Sport Pest Megyei Futball7végén aratott címvédése után újabb elsőséget könyvelhetett el.
Az idei regionális finálé különlegességét az adta, hogy már az elődöntőben összekerült egymással a címvédő, a Nógrád megyei Érsekvadkert és a tavalyi második Pilisszentiván. A párharc végül az utóbbi gárda kettős győzelmét (2-1, 4-0) hozta. A másik ágon a Rákosligetet szoros, kiélezett csatában két vállra fektető Somogy megyei Felsőmo-csolád Vill-Master sikerével (0-1, 3-1) zárult.
A névadó szponzor, az Errea sportszerforgalmazó cég jóvoltából a különdíjat nyert játékosok mellett valamennyi részt vevő gárda értékes sportfelszereléseket vehetett át.

A legjobbak

A III. Errea Regionális Fut-ball7vége – Négy Megye Teremdöntője végeredménye: 1. Pilis-szentiván, 2. Felsőmocsolád Vill-Master, 3. Érsekvadkert, 4. Rákosliget. A torna gólkirálya Bogdány Csaba (Érsek-

vadkert), a legjobb mezőnyjátékos Bakti József (Pilisszent-iván), míg a legjobb kapus Buchenauer András (Felsőmocsolád Vill-Master) lett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!