Hírek

2005.02.05. 09:59

Nyolcéves focizseni

Sorra kopogtatnak be a legnagyobb európai klubok az Associacao Desportiva Atletica nevet viselő kicsinyke brazil klub elnökének ajtaján. Az érdeklődés tárgya persze nem más, mint egy játékos. Egy mindössze nyolcesztendős szupertehetség, akiről a minap egy rövid video-összeállítás jelent meg a klub honlapján.

BAMA

A videó pedig elkápráztatott mindenkit, aki csak látta. Ugyanis Jean Carlos Chela csodát művel rajta a labdával. Úgy cselez, mint Maradona legjobb napjaiban, úgy passzol, mint Cruyff fénykorában, lövőerejét és gyorsaságát pedig még Roberto Carlos is megirigyelné. Ha még ez sem volna elég, úgy lát a pályán, mint Platini, és olyan taktikai érzéke van, mint Beckenbauernek. Nem véletlen, hogy már egész Brazília hallott róla, és mindenki Pelé, a Fekete Gyöngyszem utódjának tartja. Így gondolhatják ezt az Atlanti-óceán innenső oldalán is, ezért kíváncsiskodik a paranái klubnál a dúsgazdag Manchester United és a BL-címvédő Porto is. De jelentkeztek francia és német egyesületek is, volt, aki videokazettát is kapott Cheláról. A reménybeli kérőket még az sem riasztja el, hogy ez a gyöngyszem sohasem lesz fekete.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!