Hírek

2005.02.02. 00:00

Kétszáz elegáns új lakás épül idén a Terézvárosban

R. V.

Kétszáz lakásos társasház építését kezdik meg Terézvárosban még ebben a hónapban. A Szinyei Merse Pál és a Szondi utca sarkán lévő legkisebb ingatlan alapterülete negyvenhét, a legnagyobbé kilencvenegy négyzetméter lesz. Ezt Angyal Tünde, a beruházó Auto-ker Rt. kommunikációs vezetője mondta el.

A másfél-, két-, három és négyszobás lakások átlag négyzetméterára háromszázhatvanezer forint. A nyolcemeletes társasházban állandó portaszolgálat, fitneszterem, üzletek működnek majd. Kialakítanak egy kétszázhúsz férőhelyes teremgarázst és egy belső kertet is. A lakások harmincöt százaléka már gazdára talált. Az ingatlan neve: „Ház a Szinyei Merse utcában”.

Az ötmilliárd forintos beruházás gazdája az Autoker Rt. és a VI. kerületi önkormányzat. További harmincmillió forintból közösen újítják fel a ház környezetében álló tíz épület homlokzatát – mondta el Verók István polgármester. Az utcaburkolatot szintén rendbehozzák.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!