Hírek

2005.02.07. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Bugyi Csillagok
A Bessenyei György Művelődési Ház nagytermében február 11–18. között tekinthető meg a Világ futballcsillagai A-tól Z-ig című kiállítás. (vs)
 
Cegléd A Kossuth-Múzeum
A Kossuth-Múzeum épületének pinceablakait állandóan betörik, a rácsok gyengék, s nem illenek a szecessziós épülethez. A Ceglédi Alkotók Egyesületének fémművese rajzot, tervet készített a korhű pótlás érdekében. (vs)

Dunaharaszti Tüdőszűrés
A városban a szűrővizsgálatra február 11-ig lehet jelentkezni. A művelődési házban hétfőn és szerdán 12–18 óráig, kedden, csütörtökön és pénteken 8–14 óráig lehet jelentkezni. (vs)

Érd Segít a város
Az érdi rendelőintézet ebben az évben sincs jobb helyzetben, mint 2004-ben. Az új orvos-igazga-tó, dr. Filiczky István szerint korszerűsítésre vár a radiológia, s az épület elektromos hálózata is. A város ebben az évben pályázati támogatással elvégzi a számítástechnikai hálózat cseréjét. (vs)

Göd Sebességmérő
 Az önkormányzat közművelődési és oktatási bizottsága február 10-én tartja következő ülését. Megvitatják egy sebességmérő berendezés beszerzésének lehetőségeit. (vs)

Gödöllő Fogadónap
Dr. Gémesi György polgármester februári fogadónapját a hónap második szerdáján, 9-én tartja, délelőtt 10–12, délután 14–16 óráig. (vs)

Monor Hulladékgyűjtés
A városban hamarosan megjelennek a szelektív hulladékgyűjtés érdekében a hulladékgyűjtő-szigetek. A tárolóedények helyének kijelölésére egy munkacsoport alakult. (vs)

Százhalombatta Fotópályázat
A Barátság Művelődési Központ Százhalombattától Százhalombattáig címmel, 2005. március 16-i határidővel fotópályázatot írt ki. Olyan fotókat várnak, amelyek Százhalombatta természeti és kulturális értékeit mutatják be. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!