Hírek

2005.02.08. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Aszód Díjak
A lakosságnak áfa nélkül köbméterenként 150, a nem lakossági fogyasztóknak 200 forint csatornadíjat kell fizetniük. Május 1. és október 31. között csak a fogyasztás nyolcvan százalékára kell csatornadíjat fizetni. (vs)

Diósd Tájékoztatás
A nyugdíjasok helyzete az Európai Unióban címmel tart előadást február 9-én, 16 órakor a közösségi házban Fésűs Gabriella. Az illetékes minisztérium munkatársa a Diósdi Hagyományőrző Klub meghívásának tesz eleget. A rendezvény a Pest Megyei Európai Információs Pont
támogatásával valósul meg. (vs)

Érd Napirenden a költségvetés
A város önkormányzatának képviselő-testülete február 10-i rendkívüli ülésén vitatja meg a 2005. évi költségvetést. A napirenden szerepel még többek között a Generál Kereskedelmi Kft.-vel a Diósdi úti SPAR szupermarketnél létesítendő körforgalom kiépítése céljából kötendő megállapodás is. (vs)

Gödöllő Lakótelkek
A múlt évben meghatározott feltételekkel 2006. január 31-ig árverésen kívül lehet megvásárolni az Őz utca melletti területen még eladó 19 önkormányzati telket a képviselő-testület döntése szerint. Harmincnapos fizetési határidővel, 25 százalékos áfával 12 500 forintba kerül az előközművesített lakótelkek négyzetmétere. (vs)

Isaszeg Naturanap
Február 12-én 10–18 óráig tartják a művelődési otthonban a következő naturanapot. Az agykontroll, az asztrológia, a grafológia a természetgyógyászat, és a masszázs lesz a témája az elhangzó előadásoknak. (vs)

Monor Étkezési díjak
Ebben az évben a testület újra módosította az élelmezési nyersanyagnormákról és térítési díjakról szóló rendeletét. A testület ebben az évben csak ötszázalékos emelést hajtott végre. Az oktatási intézményekben fizetendő térítési díjak eszerint február 1-jétől a következők: bölcsőde naponta 194, óvoda 218, általános iskolai ebéd 170, általános iskolai napközis ellátás 260 forint. (vs)

Pécel Képviselői nap
A választókörzet országgyűlési képviselője, dr. Gémesi György február 10-én Pécelre látogat, s egész napos képviselői napot tart. Felkeresi az oktatási intézményeket, civil szervezeteket, vállalkozókat és egyházakat. (vs)

Vác Épülhet a tüdőgondozó
A testületi döntés szerint az új tüdőgondozó a kórház területén épül fel. Az idei költségvetésben a beruházás összege már szerepelni fog. Az előkészítés befejeződött, az építési engedély birtokában, a General Mayer Kft. tervei alapján, a közeljövőben meg is kezdődhet a tényleges munka. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!