Hírek

2005.02.11. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Albertirsa Pancsoló

Kívánatosnak tartja a képviselő-testület a gyógyvizű fürdő területén épült pancsolómedence műszaki állapotának felmérését. Felkérték a strandfürdő üzemeltetőjét, hogy a működéshez szükséges átalakításokról, illetve elengedhetetlen eszközökről szóló beszámolóját részletes költségvetéssel támassza alá. (vs)
 
Dunaharaszti Szerződés

Meghosszabbította ebben az évben is a szerződést a képviselő-testület az Ökumenikus Szeretetszolgálat erőspusztai intézményével. E szerint továbbra is három személy elhelyezésére van lehetősége az önkormányzatnak. (vs)

Gyál Gyerekfarsang

Február 13-án a Közösségi Házban
a nagycsaládosok egyesülete farsangi összejövetelt tart.
A helyszínen farsangi álarcok készíthetők. Lesz jelmezverseny, vetélkedő és fánkevő-verseny. A győztesek értékes nyereményeket kapnak.
A nagycsaládosoknak ingyenes a belépő. (vs)

Gyömrő Új helyen a könyvtár

A költözés befejeződött a városi könyvtár már az új helyen működik a Táncsics Mihály út 43. szám alatt. Az intézmény egy számítógépes teremmel is az olvasók rendelkezésére áll. (vs)

Kakucs Vita a költségvetésről

Február 15-én ülésezik a település képviselő-testülete. A napirenden az önkormányzat 2005. évi költségvetését vitatják meg, a bizottságok észrevételeinek figyelembe-vételével. (vs)

Monor Öt perc az egészségért

Február 13-án a nagyszabású szabadidősport-rendezvények egyik helyszíne lesz a város is. A vállalkozó kedvű indulók 9-15 óráig eldönthetik, hogy ki nyeri el a 2005. év korosztályos ötperces ifjúsági, felnőtt, illetve szenior távúszója címet. (vs)

Szentendre Drogjog

A magyar drogszabályozás és drogpolitika aktuális kérdéseiről tartottak vitát tegnap este a Szamos Marcipán cukrászdában.
Az eseményen Pettkó András, az MDF és Gusztos Péter, az SZDSZ országgyűlési képviselője ismertette véleményét. (vs)

Törtel Böllérverseny

Egész napos farsangi mulatságot tartanak a községben február
19-én. Az események reggel 6 órakor a böllérversennyel kezdődnek a vadásztársaság tanyáján. Az eredményhirdetés dél körül várható. (vs)

Zsámbék Szavalóverseny

A térség négy településéről huszonkilencen vettek részt a kistérségi diák-szavalóversenyen. A gyerekek között a legfiatalabb másodikos, a legidősebb pedig kilencedikes tanuló volt. Az első helyen
az ötödikes Mohácsi Márton (Telki) végzett a zsűri döntése szerint. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!