Hírek

2005.02.16. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Fót Közmeghallgatás A város képviselő-testülete február
23-án 14 órai kezdettel a Vörösmarty Művelődési Ház nagytermében nyílt, majd zárt ülést tart. Ezután délután 17 órai kezdettel közmeghallgatás lesz ugyanitt. (vs)

Isaszeg Próbajáték A Fészekalja Családi Játszóházban február 19-én az 1–14 éves gyerekek és szüleik több mint negyvenféle játékot próbálhatnak ki. A nagycsaládosok isaszegi egyesülete
a volt gyermekorvosi rendelő épületében várja az érdeklődőket. Az eltérő fejlődésű gyermekek és szüleik játékos ötleteket és szakmai segítséget is kaphatnak. (vs)

Érd Bizottsági ülések Folyik a február 24-i testületi ülés előkészítése. Ezen a héten ülésezik az önkormányzat három bizottsága. Megvitatják a 2005. évi költségvetési javaslatot, s többek között szó lesz a folyékony hulladék szállításával kapcsolatos kötelező közszolgáltatás díjának meghatározásáról szóló tervezetről is. (vs)
 
Gödöllő Költségvetés A városi képviselő-testület február
17-én tartja soron következő ülését a városháza I. emeleti tanácskozótermében. A napirenden a 2005. évi költségvetés szerepel, valamint döntenek arról, hogy a Gödöllői Városi Múzeum néhány műtárgyát ideiglenesen külföldre küldheti-e. (vs)

Kocsér Horgászok Megtartotta a 74 tagot számláló kocséri horgászegyesület a közgyűlését. Szelei László, az egyesület elnöke beszámolójában elmondta, hogy 2004-ben jól gazdálkodtak, az egyesület január 1-jén 123700 forinttal rendelkezett. Döntöttek arról is, hogy az idei első horgászversenyt április 17-én rendezik. (vs)

Pilisvörösvár Kihirdetve Közzétették Pilisvörösvár Város Önkormányzata 2005. évi költségvetését. A képviselő-testület ebben az évben megközelítően 3 milliárd 400 millió forint bevétellel számol, s ugyanennyi kiadásban állapodtak meg. (vs)

Vác Alapkő A Cházár iskolában új tornacsarnok és kollégium alapkövét helyezik el február 18-án. A gyógypedagógia több mint két évszázados alma materének új tornacsarnoka és kollégiuma pályázat révén elnyert 848 millió forintos címzett állami támogatásból épül fel. Az eseményen jelen lesz Szabó Imre, Pest Megye Közgyűlésének elnöke. (vs)
 
Zsámbék Határok nélkül Magyar–Német Baráti Egyesület néven fiatalokból álló új egyesület alakult. Céljuk
a magyar–német baráti kapcsolatok ápolása, elmélyítése a Zsámbéki-medence települései és azok németországi partnertelepülései között. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!