Hírek

2005.02.17. 08:52

keresztül pest megyén

BAMA

Göd Vendégváró Kolping
Tavaly ősszel kezdte meg tevékenységét a Búzaszem Kolping Általános Iskola. Rendszeres programjaikkal igyekeznek megismertetni magukat. Február 19-én, szombaton tíz órakor gyermektáncházzal várják az érdeklődőket. (vs)

Gyál Hangszervarázs
A közösségi házban február 18-án 11 és 13.30 órakor hangszerbemutatót tartanak a gyerekeknek. Az előadást muzsika, játék és szereplési lehetőség tarkítja. (vs)

Pilisvörösvár Felújítási tervek
Készülnek a tervek a Templom téri iskola tetőzetének felújítására. Az önkormányzat a megvalósítás érdekében pályázni is fog. A zeneiskola bővítésére korábban 50 millió forintot szavazott meg a képviselő-testület. Úgy tűnik azonban, ez az összeg nem elegendő, ugyanis a legolcsóbb árajánlat is meghaladja a 70 millió forintot. (vs)

Ráckeve Termálfürdő
A város pályázatot hirdetett a Tókertben lévő meleg vizű strand és a hozzá kapcsolódó területek hasznosításra. A 12 hektárnyi terület magában foglalja a meleg vizű kút értékesítését. A pályázat benyújtási ideje 2005. március 7. (vs)

Százhalombatta Költségvetés
A képviselő-testület megszavazta a költségvetést, amelynek főösszege 7135353 ezer forint, 728 millióval több a 2004. évinél. Jelentősen emelkedett az iparűzési adó, amely-ből ebben az évben 376 millióval több bevételt vár az önkormányzat, mint tavaly. (vs)

Szentendre Lőgyakorlat
Az izbégi lőtéren március 3-án és 4-én a honvédség éles lőgyakorlatot tart. A lőtér biztonsági területére e napokon 6.00 órától 24.00 óráig belépni tilos és életveszélyes! (vs)

Szigethalom Fény
Az elmúlt évben a közvilágítási lámpák javítását a szolgáltató késve végezte el. A bevezetett új hiba-bejelentési rendszer nem hozta meg a várt javulást. A polgármesteri hivatalban a 24/403-658/130-as telefonszámon fogadják a hibabejelentéseket. A jelzett hibákat írásban továbbítjuk az Elműnek. Késedelem esetén érvényesíthető lesz a kötbérigény. (vs)

Törtel Egész nap nyitva
A teleház ismét egész napos nyitva tartással várja az érdeklődőket. Hétköznap 9–12 óráig, illetve 13–18 óráig használható a számítógép, a térítésmentes internet. (vs)

Vác Emlékezés
Váci György könyvkötőmesterre emlékeznek halálának tizedik évfordulója alkalmából. A hetvenhat éves korában elhunyt híres mesterre február 19-én délután három órakor, a művelődési központban tanítványa, Kucsák Gábor emlékezik. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!