Hírek

2005.02.21. 07:20

Keresztül Pest megyén

BAMA

Cegléd Takarékos lesz a költségvetés
Az előkészítő egyeztetések során kiderült, hogy  a Polgármesteri Hivatal irodáinak valamennyi elképzelése ebben az évben nem valósítható meg. A kiadási oldalon ugyanis 700 millió forinttal több az igény, mint ami a bevételi oldalon rendelkezésre áll. El kell dönteni, mire van leginkább szükség. (vs)

Dunavarsány Kerekasztal 
A város cigány önkormányzata megbeszélést tart február 24-én 15 órától a Petőfi Művelődési Házban. A tanácskozáson szó lesz a pályázati lehetőségekről, illetve a helyi intézményekkel, vállalkozókkal való együttműködés lehetőségeiről. (vs)

Érd KIÁLLÍTÁS
Megnyílt Darabont Tamás festőművész 75. születésnapjára rendezett kiállítás a Szepes Gyula Művelődési Központban. A tárlatot Raksányi Gellért Kossuth-díjas színész nyitotta meg.  A festőművészt születésnapja alkalmából dr. Döcsakovszky Béla, érdi polgármestere köszöntötte. (vcs)

Szentendre Kerékpárút a gáton
Az önkormányzat képviselőtestülete úgy döntött, hogy az Euro-VELO hálózat fejlesztése, a Szentendre, Duna-parti panoráma kerékpárút építése elnevezésű terv kivitelezésére közbeszerzési eljárást indít. (vs)

Százhalombatta Új civil szervezet
Január 31-én alakult meg a Cukorbetegek Százhalombattai Szervezete. Céljuk, hogy a betegséggel élők segítséget kapjanak életvitelük szervezéséhez. A szervezet február 25-én (15 órától)  a Családsegítő és Gondozási Központban tartja következő összejövetelét, ahol szívesen fogadják az érdeklődőket, és az új tagokat. (vs)

Szigetszentmiklós Kicsalt pénz
A bejelentések szerint ismeretlenek kopogtatnak sorra  a város lakóinak ajtaján, mondván, hogy a szigetszentmiklósi Mozgássérült  Gyermekek Óvodája  számára gyűjtenek készpénzt. Az intézmény senkinek sem adott ilyen megbízást, a pénz így nem is folyik be az óvodába. (vs)

Törökbálint Korszerűbb világítás
A Thorn Lighting Világítástechnikai cég befejezte az önkormányzati intézményekben a felmérést. Ajánlatot készítenek a korszerűtlen világítótestek cseréjére. Az energia-takarékos de emellett lényegesen jobb megvilágítást adó fényforrások és beszerelésük mintegy 20 millió forintot igényelne. (vs)

Zsámbok Véradás
A településen február 29-én délelőtt 8.00–11.30 óra között véradásra várja a Művelődési Házban a lakosságot a Vöröskereszt helyi szervezete. Kérik, hogy mindenki vigye magával  a TAJ-kártyáját. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!