Hírek

2005.02.24. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Cegléd Nyílt nap
A Török János Mezőgazdasági és Egészségügyi Szakképző Iskola március 1-jén, délután 15 órától nyílt napot tart az idén érettségizők és az elmúlt években érettségizettek számára. (vs)

Érd Vagyonvédelmi fórum
Az Érdi Rendőrkapitányság február 26-án, szombaton
10 órától nyílt szakmai vagyonvédelmi fórumot szervez szakemberek részvételével. A Szepes Gyula Művelődési Központban az érdeklődőket is szívesen látják. (vs)

Ecser Vármegyeházák
Február 26-án nyílik meg a Rábai Miklós Művelődési Ház Hatvani Sándor kiállítása. A vegyészmérnök, üvegipari szakember diákévei óta gyűjti a képes levelezőlapokat. Mivel az őt érdeklő épületekről, megyeházákról és városházákról nem talált megfelelőket, maga indult útnak fényképezőgépével. A kiállított fotókat több mint húsz év alatt készítette. (vs)

Jászkarajenő Báli pénz
A Gróf Széchenyi István Általános Iskola szülői munkaközössége és nevelőtestülete immár kilencedik alkalommal rendezett jótékonysági bált. A befolyt összeg az iskolai alapítvány számláját fogja gyarapítani, amelyet ezúttal eszközbeszerzésre szeretnének fordítani. (vs)

Kismaros Légzőkészülék
A helyi tűzoltók mindeddig nem rendelkeztek megfelelő légzőkészülékekkel. Ezen a gondon segített a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, ahonnan két felszerelt palackot, és hat hozzátartozó maszkot kaptak. (vs)

Kocsér Sítábor
A Gábor Áron Általános Iskola diákjai a szlovákiai Krachule faluban töltöttek el egy hetet.  A sítábort harmadszor szervezték ebbe a faluba. Az önkormányzat támogatásának eredményeként 27 diák és 5 felnőtt fél áron utazhatott el. (vs)

Ráckeve Nemzetek meséi
A Ráckevei Baráti Kör vendége február 28-án 17 órakor az Ács Károly Művelődési Házban dr. Ódor László egyetemi docens lesz. A kalandozó magyarok és Európa lesz a történész előadásának a tárgya. (vs)

Szentendre Toborzó
A Szent András Iskola tornatermében a kosaras suli várja az 1990–1996 között született lányokat és fiúkat. Az edzések hétfőn és csütörtökön 18.30, illetve 19 órakor kezdődnek. Az első alkalom február 28. (vs)

Szob Közkutak
A képviselő-testület kérésére elkészült a közkifolyók felmérése. A település belterületén lévő 38 közkútból tizenkettőt megszüntetnek, mert ezekre nincs szükség. A rendelkezés eredményeként több mint 400 ezer forintot takaríthat meg az önkormányzat. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!