Hírek

2005.02.03. 00:00

Ingyenes helyett fizetős parkolási engedélyt adtak

Kováts Antal

Sokan várakoztak bosszúsan szerda délelőtt a XII. kerületi önkormányzat alagsorának 3. számú tárgyalóterme előtt, ahol a parkolási engedélyeket intézik. Többen úgy jártak, hogy egykori céges, ám korábban nevükre íratott kocsijukra csupán harmincszázalékos kedvezményt biztosító vállalkozói kártyát és matricát kaptak. Pedig ingyenes lakossági parkolási engedély illette volna meg őket.

Az ügyre egyik olvasónk hívta fel a figyelmet. Molnár József ügyintéző a Reggelnek elmondta, hogy újabban a Belügyminisztériumtól kapott adatokra építve állítják ki az engedélyeket. A szolgáltatott belügyi adatok elavultsága okozhatta a zavart. Az önkormányzat mindenesetre udvariasan igyekszik jóvátenni a tévedést. Az érintett ügyfelek ígéretet kaptak, hogy a tévesen kiállított engedélyek miatt őket sújtó bírságokat elengedik, és postán megkapják a nekik járó, parkolásra jogosító papírokat is.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!