Hírek

2005.02.23. 07:22

Hajdu B. ismét a királyi televízióban közvetít

Schiller

[caption id="" align="alignleft" width="153"] A Viasatnál kifejezetten büszkék voltak arra, hogy bekerült a közszolgálati televízió olimpiai csapatába
[/caption]Hajdu B. István – akár az ismert hajlakkreklám hősnője – vasárnap Budapesten, kedden Madridban, másnap Barcelonában tűnt, tűnik fel. Legalábbis ezen a héten. S a viasatos Bajnokok Ligája közvetítések mellett sokak örömére végre a Magyar Televízióban is hallható.
A nézők szerint már az olimpián is a fiatal sportriporter nyújtotta a legjobb teljesítményt a riporterek közül, most pedig alkalmanként visszatérhet első munkaadójához.
– Egy, másfél hónapja hívott   a Telesport új főszerkesztője, Schulek Csaba, azt mondta örülne, ha néha dolgoznék náluk  – mondta Hajdu B. István. – A vízilabda, és esetenként a foci közvetítéseknél számítana rám, ha nem zavarja a viasatos munkámat. Ennek köszönhető, hogy én tolmácsoltam a Domino–Honvéd Olympiakosz elleni Bajnokok Ligája meccsét. S az is biztosnak tűnik, hogy március elején is ott leszek a Kőér utcában, a Brescia vendégjátékán.
A Viasattal kötött, 2006-ig szóló szerződésem természetesen elsőbbséget élvez, de a csatorna vezetése tudja, hogy az évi huszonöt BL-mérkőzés mellett marad elegendő energiám. Egyébként a csatornánál kifejezetten büszkék voltak arra, hogy bekerültem az mtv olimpiai csapatába. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!