Hírek

2005.03.01. 00:00

Fény derült az ügyvédnő gyilkosainak újabb bűnére

Nagy E. D.

Bebizonyosodott, hogy az a két román elkövető támadta meg a 17 éves lányt októberben a Városmajor utcában, akik megöltek egy ügyvédnőt a Villányi úton. M. Iont (23) és G. Mariust (22) február közepén fogták el a rendőrök gyilkosság gyanújával. Január 25-én ugyanis megtámadtak egy ügyvédnőt, akit értékeiért agyonvertek. Ezt a bűncselekményt el is ismerték.

Bodnár Zsolt, a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztályának vezetője már akkor sejtette, hogy a tetteseknek közük lehet más, szintén a fővárosban elkövetett támadásokhoz. További tizenöt üggyel hozták összefüggésbe őket. Köztük egy tavaly októberben történtekhez.

Egy 17 éves lányt támadtak meg, ám ő túlélte a kegyetlen verést és az erőszakot. Ruháján az egyik elkövető DNS-mintáit megtalálták a nyomozók. A tetteseket ezért rablással, emberölési kísérlettel, erőszakos közösüléssel és kifosztással is gyanúsítják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!