Hírek

2005.02.24. 07:12

Farkas Balázst Kínába hívják

SzabóTamás

[caption id="" align="alignleft" width="277"] Sebők Vilmos (balra) egy moszkvai futballklub érdeklődését keltette fel
[/caption]Két válogatott játékos is külföldi ajánlatot kapott a napokban.
Zalaegerszegen közismert a csapat tetemes tartozása, 460 millió forint a hiány, éppen ezért nem meglepő, ha játékoseladásról hallani. A csapat veterán hátvédje, Sebők Vilmos egy moszkvai csapattól kapott ajánlatot. Azt hihetnénk, hogy a zalaiak gondolkodás nélkül rábólintanának, és Sebők már költözhetne is, ám az elnök, Tóth Géza cáfolta a híreszteléseket.
– Mesébe illő ajánlatot kellene kapnunk ahhoz, hogy elengedjük Sebők Vilmost – válaszolt Tóth. – Talán, ha kiváltanák a ZTE teljes tartozását gondolkoznék a dolgon. A viccet félretéve Sebők tavasszal biztosan nálunk marad, nem adjuk el.
Az Újpestet kínaiak keresték meg. Ha sikerül megegyezni, akkor Farkas Balázs még a tavaszi szezon nyitánya előtt költözhet.  

Ötven-ötven milliót kérnének a játékosokért

Habár Tóth Géza elnök tagadta a Sebők Vilmos eladásáról szóló híreket, annyi bizonyos, a játékosért 50 millió forint körüli összeget kaphatna a Zalaegerszeg. Ez persze eltörpül a 460 millió forintos tartozás mellett, némileg azért enyhítené a terheket. Farkas Balázsért 50 millió forintot kérne az Újpest, emellett a kínaiak mesés fizetést ígértek a középpályásnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!