Hírek

2005.02.22. 00:00

A pénz miatt mészárolták le a Szalma családot

Sz. L.

A maffia végezte ki haszonszerzésből a hattagú horgosi Szalma családot, közölte Jovan Prijics, a belgrádi különleges ügyészség főügyésze. Prijics szerint operatív információk is bizonyítják, hogy a gyilkosságokat szervezett bűnözői csoport követte el. A főügyész arról nem beszélt, hogy védelmi pénz szedése vagy az otthon tartott értékek megszerzése volt-e a gyilkosok elsődleges feladata.

A bűntényt 2005. január 24-én este hajtotta végre legalább két gyilkos. Szalma Nándort (40), feleségét, Nellit (34), valamint gyermekeit, Dávidot (13) és Bettinát (9) egy-egy lövéssel ölték meg egy 7,65-ös kaliberű pisztollyal. A nagyszülőket, Szalma Józsefet (69) és feleségét (65) összeszurkálták, az asszony gégéjét át is vágták. A Nemzeti Nyomozó Iroda négyfős különleges csoportja részben Szegeden és környékén, részben Budapesten tovább- gyűjti az információkat Szalmáék magyarországi kapcsolatairól. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!