Hírek

2005.02.12. 06:03

A Győr és a Ferencváros hazai pályán duplázik

Hat mérkőzést játszanak a magyar női kézilabdakupa-csapatok.

Schiller Zsolt

De csak négy együttes lép pályára, ugyanis az EHF-kupában a Győr és a Ferencváros is letudja az oda-, illetve a visszavágót is.
A Bajnokok Ligájában a Dunaferr már továbbjutott, habár sokba került a múlt heti győzelem, hiszen Nagy Ivett megsérült. A diagnózis szerint elszakadt a keresztszalagja, így most egy darabig rá sem számíthat Kiss Szilárd edző. A dán Ikast elleni mérkőzésnek csak egyetlen tétje van, a csoportelsőség, ám ez fontos lehet a folytatásban.
A Győr tavaly az EHF-kupa elődöntőjében futott össze a Vaggal és jutott tovább. S most sem a norvégok az esélyesek, ráadásul a győriek mindkét meccset otthon játsszák. A Ferencváros is egy régi ismerőssel, az Artasszal csap össze a nyolcaddöntőben. A csapatok nemrég a Bajnokok Ligája selejtezőjében meccselt, s a mieink simán kiverték a görögöket. Az esélyeket növeli, hogy a zöld-fehérek is otthon vívják mindkét találkozót. Egyedül a Cornexi játékosai utaztak Norvégiába. Ráadásul a páros csaták közül a fehérváriak kapták a legnehezebb ellenfelet, a Byasent. Nehéz dolguk lesz a norvég bajnokság élcsapata ellen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!