Hírek

2005.01.14. 08:26

Politikusok – Magánügyek

BAMA

Molnár László maga főzött házassági évfordulójára
A szocialisták békéscsabai országgyűlési képviselője, Molnár László a közelmúltban ünnepelte 25. házassági évfordulóját. Az ebédet, amelyre
a tágabb család is hivatalos volt, a honatya főzte. Fácánlevest, őzgerincet és pulykamellfilét varázsolt az asztalra. Egyébként Molnár László kedvence a gyöngyösből és fácánból főtt leves, illetve a sertéscsülök. Felesége és lánya inkább zöldség- és baromfipárti, a fia pedig mindenevő. (áz)

Tatai-Tóth András mester módra javítja a csapokat
Tatai-Tóth András, Tata szocialista országgyűlési képviselője nagy házépítő és remek szerelő. – Szinte saját kezűleg építettem fel húsz éve a házunkat, amely ma is áll – meséli büszkén. – Szakembert csak ritkán kértem, de a barátaink segítettek. Ha van egy kis szabadidőm, mint a napokban, akkor jó mester módjára vízkőtlenítem a bojlert, megjavítom a csöpögő csapokat és pótolom a háztartási gépek kisebb hiányosságait. (ko)

Nyitray András 36 éven át szenvedélyes zenész volt
Nyitray András, a Fidesz képviselője megválasztása után felhagyott a húrok pengetésével, pedig 36 éven át szenvedélyes basszusgitáros volt. A kecskeméti honatya hangszeres múltja alatt játszott a Tifftaf, a Mozaik Max és a Tus 6000 nevű együttesekben. Kedvence a hard rock műfaj. A zene iránti hódolatával nincs egyedül a családjában, ugyanis 19 éves fia három éve beleszeretett a dobba, tudásával egy metál zenekart erősít. (pg)

Ódor Ferenc már síelne a sátoraljaújhelyi pályán
Ódor Ferenc, a Fidesz abaúji országgyűlési képviselője egyetemista kora óta síel, és örülne, ha az időjárás lehetővé tenné a hóra szállást. Ehhez megfelelő terepet is talált, ahol azonban a feltételek egyelőre hiányoznak. Pár éve ugyan megépítették a sátoraljaújhelyi sípálya felvonóinak egy részét. Nincsenek viszont hóágyúk, amelyek enyhe időjárás esetén is gyártanák a műhavat, hogy a helyiek élvezhessék a tél örömeit. (pg)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!