Hírek

2004.12.10. 06:24

Tóparti hóparti Fehérváron

Hegyi Á.

Igazi télköszöntő családi program várja a látogatókat december 11-én, szombaton Székesfehérváron, a Bregyó közi sportcentrumban. A Tóparti hóparti egyszerre családi nap kicsiknek és nagyoknak, szakmai kiállítás és vásár profiknak és amatőröknek. A program helyenként a nyarat idézi ugyan (pl. halászléfőző verseny), de azért a tél mégis rányomja bélyegét az eseményre. A jégszobrászverseny és -bemutató szomszédságában alaszkai szánhúzó kutyákkal lehet barátkozni. Aki ráunt a sí- és snowboard-felszerelések közötti böngészésre, leülhet megnézni a 2003-as magyar Antarktisz-expedíció Fagyos oázis című nagyszerű dokumentumfilmjét. A mozgalmasabb vonulat hívei ugyanekkor lovas kocsikázhatnak is, majd az elgémberedett tagokat forralt borral melegíthetik fel.
Nem árt egy kis pénzt vinni, hiszen a sílécek, hódeszkák, bakancsok és egyéb kiegészítők választékából már most meg lehet alapozni a síeléshez szükséges felszerelést. Aki nem tud választani, annak szakemberek segítenek dönteni. A gyerekekkel a veszprémi állatkert gondozói megismertetik a Mikulás szánját húzó szarvast, amit a bátrabbak meg is simogathatnak. Olvasnivalóról a Reggel gondoskodik, a helyszínen megtalálják lapunkat, amire szombaton kedvezményesen lehet majd előfizetni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!