Hírek

2004.12.17. 00:00

Több ezer gyermek járt a Játékvárosban

Farkas Melinda

Még tizenöt napig tart nyitva a Játékváros. Kovács Anikó,
a Játékváros főszervezője szerint, bár a rendezvénysorozat még csak a felénél tart, mégis több ezer látogatójuk volt már. A gyártók is elégedettek az eredménnyel, a felmérések szerint a Játékváros nyitvatartási ideje alatt nőtt a termékek iránti kereslet. A gyerekek Mikulás alkalmából felépítették a világ legnagyobb Lego-Mikulását. A több mint tízezer darabból összerakott Télapót bárki megtekintheti.

A szervezők a játékok mellett színes programokkal is várják a gyermekeket és szüleiket. Múlt héten Farkasházy Réka és Juga Veronika színésznő látogatott el hozzájuk, szombaton pedig Kamarás Iván lesz a sztárvendég. A színpadon a Vasmacska együttes és egy gyermekekből álló dobzenekar váltja majd egymást. A szervező szerint a téli szünet kezdetével már nem csak hétvégén, hanem hétköznapokon is lesznek színpadi programok.

Bár karácsonykor a Játékváros is zárva tart, a két ünnep között újra várják a szórakozni vágyó gyerekeket és szülőket. A zuglói Récsey Centerben lévő játékközpont december 31-éig tart nyitva. A rendezők azt ígérik, hogy a nagy sikerre való tekintettel jövőre ugyanebben az időben és ugyanitt újjáéled majd a meseváros.

Huszonhét sziget

A december 1-31. között nyitvatartó Játékvárosban a legnagyobb játékgyártó cégek állítják ki termékeiket, amit a gyerekek ki is próbálhatnak. A 800 m2 -es területen fekvő központ öszszesen huszonhét játékszigetből áll. A belépés két éves korig ingyenes, afölött egységesen hétszázötven forint. A maximum két felnőtt és három gyermek részére szóló családi jegy 2600 forintba kerül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!