Hírek

2004.12.23. 07:27

Régi álma valósult meg

A budapesti Molnárová Melinda örülhetett a Chevrolet Lacettinek. A fiatal hölgy a Szombat Reggel aranyat lel elnevezésű játékunkon vett részt.

Kiss Gergely

[caption id="" align="alignleft" width="263"] Melinda idén nyáron szerezte meg a jogosítványát. Nyereményünkkel saját autón szerezhet rutint.
[/caption] – Óriási meglepetésként ért a hír – mondja Molnárová Melinda (31). – El is felejtettem, hogy beküldtem a szelvényeket. Budapesti nyertesünket múlt csütörtökön értesítette szerkesztőségünk munkatársa. Örömét párjával osztotta meg elsőként. Szerelme alig akart hinni fülének. Kétkedése csak akkor múlt el, amikor meglátta Melinda nevét a kisorsolt nyertesek között.

– Ismerőseink közül még soha senki nem nyert – indokolja kezdeti bizalmatlanságát az ifjú lovag. Gábor Andor (28) kételkedése azonban már a múlté.

Tegnap személyesen is megcsodálhatta barátnője vadonatúj autóját. Az ezüstmetál Chevrolet Lacetti 1400-as motorral, kipörgésgátlóval, elektromos ablakemelőkkel szolgálja tulajdonosa kényelmét.
– Álmomban sem gondoltam, hogy egyszer ilyen autóm lesz – mondja boldogan Melinda. – Egyszerre sportos és elegáns. Már alig várom, hogy kipróbáljam.

Nyertesünk idén júniusban szerezte jogosítványát. A napi gyakorlat megszerzéséhez immáron saját autó áll rendelkezésére. – Mindezt a Reggelnek köszönhetem – mondja –, amelyet továbbra is szívesen olvasok. Kedvelem, mivel átlátható és tényeken alapuló írásokat tartalmaz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!