Hírek

2004.12.08. 06:33

Öröm fiatalokkal játszani

Sz. Á.

– Zavarhatom?
– Persze, buszon ülök. A Budaörsi Játékszínnel Mohácsra utazunk – meséli Csala  Zsuzsa  (71). – Jesszus, ez most guzmis kanyar volt – suttogja a telefonba.
– Melyik darabot viszik vidékre?
– Heltai Jenő első színművét, a Bernátot. Nagyon élvezem, hogy olyan kollégákkal játszhatom, akiket csak névről ismerhettem eddig. Például Kökényessy Ági, aki itt ül mellettem, a lányomat játssza. Eddig csak a szinkronhangjáról ismertem. Annak is örülök, hogy nem a kutyámról kell mesélnem, mint máskor, beszélhetek a színházról.
– Merre játszik még?
– Az Újpesti Színházban. Bodrogi Gyula rendezett egy francia darabot. A szerencse fiában olyan kollégákkal vagyok ismét egy színpadon, mint Straub Dezső, Böröndi Tamás. Ne feledjem el, az RTL Klubból ismert Szeress most! főszereplői is ebben a színműben játszanak.
– Műsorvezetést vállalt a Budapest Tévében.
– Kedvelem, hogy vénségemre élő adásban lehetek. Bár azt hallani, hogy csak januárig lesz Budapest Tévé. Vidéki nézőink hívtak fel, hogy értesítette őket a UPC: leveszik az adó műsorát a programjukból.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!