Hírek

2004.12.29. 00:00

Nyakkendő nélkül a beruházásokról

Nagy Vajda Zs.

Alig van forgalom a Sülysáp felől Kókára vezető úton. A helyi vendéglőkben előző este még semmit nem tudtak Kóka János  miniszter látogatásáról. A művelődési központ épületében a polgármester fogad.

– Nyakkendőt viselni tilos – mondja Papp János, aki piros galléros kötött pulóverben álldogál az ajtóban. Magas, fiatal, szemüveges féri lép be a kávéillatú könyvtárterembe. Talán kissé túl fiatal is a beosztásához. Kóka János vagyok, nyújtja a kezét, és bemutatja Biankát, tízéves lányát. A településfejlesztésről szóló beszélgetés az egyik helyi bortermelő, Jermi Ferenc nedűje mellett zajlott. A község vezetői ipari park létrehozására és gyógyfürdő építésére alkalmas területekre hívták fel a miniszter figyelmét. – Sok elképzelést hallottam, amelyekre támogatást kaphatnak a kezdeményezők. A község adottságai jók, és termálkincse is van – mondta Kóka János a Reggelnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!