Hírek

2004.12.03. 02:41

Megnyitotta kapuit a Játékváros

Farkas Melinda

Szerdán megnyitott a gyerekek előtt a Játékváros. A zuglói Récsey Centerben lévő, 800 m2 alapterületű szórakoztatóközpontban a legnagyobb játékgyártó cégek állítják ki termékeiket. Kovács Anikó, a Játékváros főszervezője szerint ez azért különleges, mert itt a gyerekek kipróbálhatják a legújabb modelleket. A játékokat huszonhét játékszigeten tesztelhetik a lurkók. A szülőkre is gondoltak. Az anyukák a parfüm- és sminkszigeten, míg az apukák a motoroskiállításon nézelődhetnek.

A belépőjegy egységesen 750 forint, kétéves korig ingyenes. A 2600 forintos családi jeggyel két felnőtt és három gyerek léphet be. A városban nem lehet megvásárolni a játékokat, mert a gyerekek mindent szeretnének, a szülők pedig nehéz helyzetbe kerülnének. Néhány méterre az üzlettől azonban van egy játékbolt, ahol a kiállított termékek kaphatók.

A Játékváros színpadán bohócok, színészek, énekesek lépnek fel. Meghívták a Harry Potter szerzőjét, J. K. Rowlingot is, az írónő azonban még nem adott választ. Több száz gyerek ma kezdi el építeni a világ legnagyobb Lego-Mikulását. A több ezer kockából készülő télapó vasárnapra készül el, amikor az igazi mikulás is megérkezik az építkezőkhöz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!