Hírek

2004.12.27. 00:00

Meglopták, becsapták és megerőszakolták a lányt

Nagy E. D.

Őrizetbe vette a rendőrség azt a két férfit, akik megerőszakoltak, illetve kielégítésre kényszerítettek egy 17 éves román lányt Ercsiben. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől megtudtuk: a sértett Ausztriából próbált hazajutni.

R. Szabó Ágnes szerint barátjával ment külföldre, de öszszevesztek és ő elindult haza. Budapestig el is jutott, de nem volt csatlakozása. Találkozott egy férfival, aki szállást ajánlott neki. Ercsibe utaztak, de a jóakaró családja az idegent kitessékelte. A lány a férfival egy kocsmába ment. Ott bemutatta két férfinak, egyikük a sértett gyűrűjéért cserébe szállást és készpénzt javasolt. Az ismeretlenek egy panzióba kísérték a lányt. Megerőszakolták, szexuálisan molesztálták, elvették értékeit, pofozták, rángatták, majd rázárták az ajtót. A szobában később megjelent egy harmadik férfi is, hátha őt is kielégíti a lány. A sértett elutasítására azonban távozott. A lányra a panzió alkalmazottja talált rá. Ő értesítette a rendőrséget. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!