Hírek

2004.12.31. 07:23

Még két hétig pihen a Fradi

A Ferencváros fejezte be legkésőbb az őszi idényt, így érthető, hogy csak január 17-én kezdik a felkészülést.

Lázár Lajos

Igaz, egy nappal korábban már pályára lép a csapat az Arany Ászok Teremtornán. A zöld-fehérek a Honvéd és a Pécs együttesével kerültek egy csoportba a budapesti helyszínen. Ha az első vagy a második helyen végez a Fradi, akkor a debreceni döntőbe jutásért a Kaposvár, az MTK vagy az NB I/B Nyugat válogatottja lehet az ellenfele. A tervek szerint január 19-én Erdélybe utazik a Ferencváros, és Szovátán magaslati edzőtáborban folytatják a felkészülést. 
Amennyiben bejutnak a zöld-fehérek a teremtorna döntőjébe, akkor január 30-án Debrecenben szerepelnek, majd elképzelhető, hogy azt követően afrikai vagy ázsiai túrára utaznak. A felkészülés befejező szakasza már hazai környezetben lesz.

Változások a keretben, Lendvai is érkezhet

A Reggel információja szerint néhány játékosnak csökkentenék a bérét. Ezt az ajánlatot Zováth János és Kiss György nem fogadja el, elképzelhető, hogy a Vasasban folytatják pályafutásukat. Lehetséges, hogy Marius Sasu, valamint Igor Szkukalek is távozik az Üllői útról. Felvetődött, hogy a jelenleg Cipruson futballozó válogatott kerettag, Lendvai Miklós tavasztól a Ferencváros játékosa lehet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!