Hírek

2004.12.30. 08:58

Még Carlos Pérez is bebiceg a gálára

Délben kezdődik az első, ám a szervezők szerint hagyományteremtő kézilabdagála Szegeden. A kézilabdás napon a mai klaszszisok mellett pályára lépnek a jövő remélt bajnokai. No és a publikum némi nosztalgia közben újra tapsolhat a korábbi kedvenceknek.

S. Zs

 A program első, 16 óráig tartó része ingyenes lesz, s csak a később kezdődő összecsapásokra kell jegyet venniük az érdeklődőknek. A szegedi csarnokba bő háromezren férnek be, s a jegyek kétharmada már elkelt, tehát igyekezzen, aki kíváncsi a főműsorra. Fontos, hogy a helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik. Itthon ritka mód, hihetetlen összefogás előzte meg a gálát, az edzők szó nélkül engedték el játékosaikat az eseményre, s egyikük sem hivatkozott sérülésveszélyre. S a kézilabdások is azonnal igent mondtak a meghívásra. Pedig a hölgyeknél tegnap Dunaferr –Győr rangadót játszottak, a Fradi Kiskunhalason szerepelt, míg a férfiválogatott nemzetközi tornán vett részt. A gálát a Ferling Bernadett és Pásztor István vezette All Star vegyes csapatok találkozója zárja. A választáshoz képest annyi a változás, hogy Gál Gyulát közben megműtötték, így helyette Zsigmond György játszik majd. A szintén műtött Pérez Carlos, ha kell, bicegve is, de ott lesz, hogy a helyszínen vegye át az „Év kézilabdázója” díjat..

A csapatok összeállítása

ÁSZOK: Katarina Miklosová, Nenad Puljezevics, Lovász Zsuzsa, Harsányi Gergő, Németh Helga, Nagy László, Ferling Bernadett, Császár Gábor, Lucia Uhraková, Rosta Miklós, Kindl Gabriella, Bajusz Sándor, Nagy Ivett, Iváncsik Gergő

Edző: Kiss Szilárd

KIRÁLYOK: Pálinger Katalin, Perger Zsolt, Katarina Mraviková, Berta Róbert, Radulovics Bojana, Kotormán Attila, Görbicz Anita, Buday Dániel, Kulcsár Anita, Zsigmond György, Tóth Tímea, Éles József, Kirsner Erika, Pásztor István

Edző: Skaliczki László

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!