Hírek

2004.12.07. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Diósd Torna a klubnapon
A diósdi Hagyományőrző Klub december 8-i klubnapját gyógytorna-foglalkozással zárja, amelynek vezetésére egy okleveles gyógytornászt kértek fel. A klubtagokon kívül minden érdeklődőt várnak a közösségi házba. A tornázni szándékozók fekvőalkalmatosságot vigyenek magukkal. (vs)

Göd Önkormányzati tévé
A város önkormányzata heti négyórás hírműsor készítésére, egy önkormányzati stúdió kialakítására, működtetésére pályázatot írt ki. A műsort a kábeltelevíziós hálózaton lehet majd megnézni. (vs)

Pilisvörösvár Döntés a kisajátításról 
A képviselő-testület úgy határozott, hogy a sportkomplexum megvalósítása érdekében elindítja a kisajátítási eljárást a kiszemelt helyszínen. A tulajdonosok a korábban meghatározott 700 forintos négyzetméterenkénti árat kapják meg. A felajánlott vételi ajánlatra többen azért mondtak nemet, mert abban reménykedtek, hogy a mezőgazdasági területet belterületté minősítik át. (vs)

Szigetszentmiklós Sorrend
A testület elfogadta a településfejlesztési elképzelések megvalósítási sorrendjét. Első helyre kerültek azok a fejlesztések, amelyek a város kistérségi gazdasági vezető szerepét alapozzák meg. Ezt követi a sorban
a városi arculat fejlesztése, a szolgáltatási színvonal növelése, a környezetvédelem. (vs)

Törökbálint Ameddig a takaró
A jövő évi költségvetési tervezet egyik alapelve, hogy kiadásként csak a biztos bevételekkel fedezett összegeket tervezik. A bevételek növelését önkormányzati ingatlanok átgondolt értékesítésével és pályázatok igénybevételével tudják elérni. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!